No first gear. - Page 2 - ThePullingPlace.com
ThePullingPlace.com

Go Back   ThePullingPlace.com > Dodge Diesel & Truck Discussion > 5.9L Cummins (2003-2007)
Forgot Password?
5.9L Cummins (2003-2007) Discussion about the 3rd generations Cummins

ThePullingPlace.com is the premier Truck/Tractor Sled Pulling Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-08-2009, 09:04 AM   #11
fordt
Administrator
 
fordt's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 601
Thanks: 21
Thanked 13 Times in 13 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by MoPower05 View Post
Trannys fine thats the problem. Cant fix what aint broke. It is an electical problem since the new motor. This transmission hasnt been rebuilt still stock.
Gotcha.

Chasing electrical issues is not fun!
__________________
-Wayne

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

2008 44' Eliminator

Powered By -

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


Shined By -

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
fordt is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-08-2009, 01:59 PM   #12
JIT
Never First
 
JIT's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Tampa, Fl.
Posts: 1,156
Thanks: 4
Thanked 86 Times in 85 Posts
Default

1st gear > overdrive
__________________
Team GDP

Fear the HoodStack

"Beating a Ford is like winning at the Special Olympics. Not really something worth bragging about!"


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
JIT is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2015, 02:25 AM   #13
harry26
Windshield Washer
 
Join Date: Feb 2015
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

At first trans temp light sometimes flashes on and sometimes with the chime. The trans temp sometimes was cold still. It would act up between 3rd and 4th.
harry26 is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 10:02 AM.



Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.